Σάββατο, 14 Μαΐου 2011

«ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» - ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ
ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΗΛ. 6938.300.120
   
   «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ»

Η «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» είναι μια Ελληνική, Ανθρωπιστική Οργάνωση αλληλεγγύης με αρχικό σκοπό την έρευνα και υποστήριξη των συνανθρώπων μας που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, χωρίς μέλλον.

Απευθυνόμαστε στα 2/3 των Ελλήνων συνανθρώπων μας που ζουν με λιγότερο από 400 ευρώ μηνιαίως, ενώ 3 στα 5 Ελληνόπουλα ζει επίσης κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Αφετηρία και έναυσμα γι’ αυτή μας την πρωτοβουλία ήταν η ανάγκη όλων εμάς που ξεκινήσαμε την προσπάθεια να εξωτερικεύσουμε τις ανησυχίες και τα όνειρά μας για ένα καλύτερο και δικαιότερο κόσμο.
Στη διαδρομή αντιληφθήκαμε ότι το όραμα αυτό ήταν κοινό με πολλούς άλλους συνανθρώπους και συνεργάτες μας.

Πιστέψαμε από την αρχή ότι μπορούσαμε να κάνουμε πολλά για ένα πιο δίκαιο και πιο ανθρώπινο κόσμο, ένα κόσμο απαλλαγμένο από τη φτώχεια όπου ο κάθε Έλληνας  συνάνθρωπός μας θα μπορεί να ζει με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και να απολαμβάνει βασικά ανθρώπινα δικαιώματα γι’ αυτό βαλθήκαμε να δουλέψουμε ενάντια στην ΦΤΩΧΕΙΑ και στην ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ που καθημερινά βιώνουν 5.800.000 εκατομμύρια Έλληνες συνάνθρωποί μας.

Όλο μας το έργο διακατέχεται από αμοιβαίο σεβασμό, έμπρακτη βοήθεια στους αδύνατους και περιθωριοποιημένους συνανθρώπους μας για την πάλη ενάντια στην φτώχεια και στην αδικία.

Η «ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ» όμως των προβλημάτων των ατόμων με ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ από μόνη της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ.

Έτσι η ολοένα και εντονότερη ανάγκη σύστασης ενός κέντρου που θα αγκαλιάσει, θα βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους και θα τους προσφέρει ουσιαστική βοήθεια ΟΔΗΓΗΣΕ στην ίδρυση και την λειτουργία της «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» 

                            ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ- ΣΤΟΧΟΙ
                   
Η «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ»  δίνει ιδιαίτερη προτεραιότητα σε αναπτυξιακές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα που έχουν ως σκοπό να ανακουφίσουν τον άνθρωπο και ειδικά τις «ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ-ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ» στην καθημερινότητά τους.
Αυτή τη στιγμή η  Ελλάδα  μας  ΜΑΣΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ.
Η αποβιομηχανοποίηση των πόλεων από τα εργοστάσια, οι  εταιρίες  που  κλείνουν  η  μία  μετά  την  άλλη,  το  Δ.Ν.Τ. όλα αυτά μαζί με την είσοδο των οικονομικών μεταναστών και την ανεξέλεγκτη ΑΚΡΙΒΕΙΑ, επιδείνωσαν ακόμη περισσότερο την κατάσταση, όχι μόνο στην πόλη αλλά σε όλη την Χώρα μας.

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η ενίσχυση, ενδυνάμωση και (επαν)ένταξη των οικονομικά και κοινωνικά αποκλεισμένων συνανθρώπων μας.

Εκεί που υπάρχει ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια η «ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» ανταποκρίνεται άμεσα με στόχο και κύριο μέλημά μας την προσφορά βοήθειας στις άμεσες και πραγματικές ανάγκες των συνανθρώπων μας. ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.

Πιστεύουμε ότι η προσφορά σας θα είναι ΑΜΕΣΗ, αποδεικνύοντας έτσι την ΑΓΑΠΗ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ  ΣΑΣ για τους Έλληνες  συνανθρώπους μας, που σήμερα δεν έχουν άλλη ελπίδα από την ΒΟΗΘΕΙΑ που θα προσφέρετε ΕΣΕΙΣ.
Με την βεβαιότητα ότι η συνεργασία σας με τις δραστηριότητές μας θα φέρει σπουδαία αποτελέσματα στο ανθρωπιστικό μας έργο και θεωρώντας ότι αυτή η προσπάθειά μας αξίζει να τύχει ανάλογης υποστήριξης, σας ΚΑΛΟΥΜΕ να μας στηρίξετε, στο δύσκολο έργο μας με όποιο τρόπο επιλέξετε ΕΣΕΙΣ, ώστε να συμβάλετε αποτελεσματικά στην ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Μην ξεχνάτε ότι οποιαδήποτε προσφορά σας είναι πολύτιμη.Δεν υπάρχουν σχόλια: